Partners

Greenhost werkt samen met een breed scala aan bedrijven en NGO’s. Op deze pagina laten we graag zien welke bedrijven, NGO’s en individuen gekozen hebben voor Greenhost. Daarnaast ondersteunt Greenhost enkele groepen die zich bezighouden met duurzaamheid, digitale vrijheid en cultuur.

Anneke Nunn

Anneke Nunn Tekst & Concept laat uw verhaal goed en helder uit de verf komen en stemt het af op uw lezers. Op het web of op papier.

Bits of Freedom

Greenhost is sinds 2012 donateur van Bits of Freedom. Bits of Freedom is een digitale burgerrechtenbeweging en komt op voor vrijheid en privacy op het internet.

Concertzender

De concertzender staat sinds 1982 garant voor een opmerkelijke en eigenwijze programmering, zendt non-stop uit, en wordt volledig gedraaid door vrijwilligers.

De Webcirkel

Wij zijn de Webcirkel. Wij verzorgen web-applicaties. Want we geloven in digitale vooruitgang. In beweging. Maar dan wel in de juiste richting.

Dutsh

Dutsh is Engels voor een creatief communicatiebureau dat de klantreis vooraan zet. Zien is beleven, is identificeren. Door kernwaarden visueel te maken op ieder punt van de klantreis, brengen we merken wel héél dicht bij.

EvoSwitch

EvoSwitch is een nieuw en modern Nederlands datacentrum. EvoSwitch maakt uitsluitend gebruik van groene stroom en heeft aanpassingen aan haar infrastructuur gemaakt om te bezuinigen op energie.

Free Press Unlimited

Free Press Unlimited is een NGO die werkt aan de ontwikkeling van onafhankelijke media daar waar deze het hardst nodig is.

Frismedia

Go2People

Go2People is een duurzaam digitaal bureau voor strategie, design, technologie en marketing. Wij bouwen digitale producten die zich vormen naar de mens, niet andersom. Samen maken we impact.

Goede Waar

GoedeWaar.nl is een consumentenorganisatie die zich inzet voor duurzaam consumeren. Aandacht voor mens, dier en milieu staat centraal. GoedeWaar.nl doet onderzoek naar duurzaamheid om consumenten in staat te stellen een bewuste en eerlijke keuze te maken.

Haicu Webdesign

Haicu webdesign ontwerpt en bouwt heldere websites die je eenvoudig zelf kunt beheren met WordPress.

IESA Shift

IESA Shift is de studentenvereniging voor Masterstudenten Industriële Ecologie aan de universiteit Leiden & TU Delft. Deze interdisciplinaire studie neemt een systeem perspectief op duurzaamheid.

Mosselman Multimedia

Mosselman multimedia verzorgt multimedia oplossingen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van gebruiksvriendelijke websites, het optimaliseren van websites voor zoekmachines en het ontwikkelen van database gestuurde (mobiele) internettoepassingen.

Stichting Proefjes

Stichting Proefjes wil kinderen op een leuke en leerzame manier kennis laten maken met natuurwetenschappen. De website Proefjes.nl en het Proefjesboek bevatten eenvoudige proefjes over natuurkunde, scheikunde en biologie voor kinderen in het basisonderwijs.

Tasty Mouse

TastyMouse ontwerpt voor print en web. Van logo tot website verzorgen we uw huisstijl en communicatie.