Zij kiezen voor ons

Greenhost werkt samen met een breed scala aan bedrijven en NGO’s. Op deze pagina laten we graag zien welke bedrijven, NGO’s en individuen gekozen hebben voor Greenhost. Daarnaast ondersteunt Greenhost enkele groepen die zich bezighouden met duurzaamheid, digitale vrijheid en cultuur.

Anneke Nunn

Anneke Nunn Tekst & Concept laat uw verhaal goed en helder uit de verf komen en stemt het af op uw lezers. Op het web of op papier.

De Webcirkel

Wij zijn de Webcirkel. Wij verzorgen web-applicaties. Want we geloven in digitale vooruitgang. In beweging. Maar dan wel in de juiste richting.

Dutsh

Dutsh is Engels voor een creatief communicatiebureau dat de klantreis vooraan zet. Zien is beleven, is identificeren. Door kernwaarden visueel te maken op ieder punt van de klantreis, brengen we merken wel héél dicht bij.

Frismedia

Go2People

Go2People is een duurzaam digitaal bureau voor strategie, design, technologie en marketing. Wij bouwen digitale producten die zich vormen naar de mens, niet andersom. Samen maken we impact.

Haicu Webdesign

Haicu webdesign ontwerpt en bouwt heldere websites die je eenvoudig zelf kunt beheren met WordPress.

Mosselman Multimedia

Mosselman multimedia verzorgt multimedia oplossingen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van gebruiksvriendelijke websites, het optimaliseren van websites voor zoekmachines en het ontwikkelen van database gestuurde (mobiele) internettoepassingen.

Tasty Mouse

TastyMouse ontwerpt voor print en web. Van logo tot website verzorgen we uw huisstijl en communicatie.