Wij steunen

Greenhost werkt samen met een breed scala aan bedrijven en NGO’s. Op deze pagina laten we graag zien welke bedrijven, NGO’s en individuen gekozen hebben voor Greenhost. Daarnaast ondersteunt Greenhost enkele groepen die zich bezighouden met duurzaamheid, digitale vrijheid en cultuur.

Bits of Freedom

Greenhost is sinds 2012 donateur van Bits of Freedom. Bits of Freedom is een digitale burgerrechtenbeweging en komt op voor vrijheid en privacy op het internet.

Concertzender

De concertzender staat sinds 1982 garant voor een opmerkelijke en eigenwijze programmering, zendt non-stop uit, en wordt volledig gedraaid door vrijwilligers.

Free Press Unlimited

Free Press Unlimited is een NGO die werkt aan de ontwikkeling van onafhankelijke media daar waar deze het hardst nodig is.

Goede Waar

GoedeWaar.nl is een consumentenorganisatie die zich inzet voor duurzaam consumeren. Aandacht voor mens, dier en milieu staat centraal. GoedeWaar.nl doet onderzoek naar duurzaamheid om consumenten in staat te stellen een bewuste en eerlijke keuze te maken.

Stichting Proefjes

Stichting Proefjes wil kinderen op een leuke en leerzame manier kennis laten maken met natuurwetenschappen. De website Proefjes.nl en het Proefjesboek bevatten eenvoudige proefjes over natuurkunde, scheikunde en biologie voor kinderen in het basisonderwijs.