Tasty Mouse

TastyMouse ontwerpt voor print en web. Van logo tot website verzorgen we uw huisstijl en communicatie.

TastyMouse houdt van een heldere frisse stijl. De vormgeving sluit tegelijkertijd aan op de organisatie en activiteiten als op de doelgroep. Herkenbaarheid staat voorop.Sinds 2002 ontwerpen en ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites. Onze websites onderscheiden zich door een heldere structuur waardoor bezoekers eenvoudig de geboden informatie kunnen vinden.

Internet is voortdurend in ontwikkeling, kwa vorm, omvang, gebruik en techniek. Door het grote aantal sites wordt het steeds belangrijker om de aandacht van de bezoeker snel te vangen en relevante informatie en contactgegevens zo helder mogelijk aan te bieden. Inhoud, structuur en techniek zijn ook essentieel voor zoekmachineoptimalisatie.

Omdat de meeste opdrachtgevers zelf de inhoud van hun website actueel willen houden werken vrijwel alle sites met een Content Management Systeem. TastyMouse kiest voor de eenvoudige, krachtige en veel gebruikte systemen Joomla! en WordPress.

TastyMouse ontwerpt en realiseert voor organisaties en zelfstandigen in de culturele en cultuureducatieve sector en ook voor dienstverleners en andere ondernemers. De opdrachtgevers variƫren van zzp-ers tot grote instellingen.

In de loop van de tijd hebben we een uitgebreid netwerk van professionals opgebouwd waardoor we een uitgebreid dienstenpakket kunnen aanbieden. Met collega webbouwers werken we samen om extra zekerheid aan klanten te kunnen bieden.

Greenhost is de vaste hostingpartner van TastyMouse. Gezamelijk bieden we ter aanvulling op de Greenhost hosting updates voor Joomla! en WordPress.

www.tastymouse.com