Uw account

 
U kunt te allen tijde een aantal gegevens, zoals het factuur-mailadres, inzien en wijzigen via ons Service Centre. Voor het wijzigen van de hoofdcontactpersoon of het overdragen van uw account dient u met ons contact op te nemen via de mail.
 • Cosmos Service Centre

  Bij Greenhost kunt u veel zaken aangaande het beheer van uw website regelen via het ‘Cosmos’ Service Centre. U kunt hier, afhankelijk van uw pakket, onder andere uw facturen inzien, e-mailadressen aanmaken, databases aanmaken en DNS-records aanpassen.

 • Wachtwoord kwijt

  Als u uw wachtwoord kwijt bent is het van belang om te weten of u deze kwijt bent van uw webmasteraccount of een gewoon e-mailaccount.

 • Wijzigingen doorgeven

  Voor een goede en snelle service is het van belang dat de gegevens van uw account te allen tijden up-to-date zijn. Hier vindt u handleidingen voor het beheer van uw accountgegevens.

 • Verhuizen naar Greenhost

  Als u uw domeinnaam naar ons toe gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk dat dit zo soepel mogelijk gaat. Zeker met een website en eventueel e-mail het liefst zonder downtime. Lees hier hoe een verhuizing naar Greenhost vlekkeloos kan verlopen.