Uw account

U kunt te allen tijde een aantal gegevens, zoals het factuur-mailadres, inzien en wijzigen via ons Service Centre. Voor het wijzigen van de hoofdcontactpersoon of het overdragen van uw account dient u met ons contact op te nemen via de mail.

Service Centre

Bij Greenhost kunt u veel zaken aangaande het beheer van uw website regelen via het Service Centre. U kunt hier, afhankelijk van uw pakket, onder andere uw facturen inzien, e-mailadressen aanmaken, databases aanmaken en DNS-records aanpassen.

Wachtwoord kwijt

Als u uw wachtwoord kwijt bent is het van belang om te weten of u deze kwijt bent van uw beheerdersaccount of een gewoon e-mailaccount.

Wijzigingen doorgeven

Voor een goede en snelle service is het van belang dat de gegevens van uw account te allen tijden up-to-date zijn. Hier vindt u handleidingen voor het beheer van uw accountgegevens.

Verhuizen naar Greenhost

Als u uw domeinnaam naar ons toe gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk dat dit zo soepel mogelijk gaat. Zeker met een website en eventueel e-mail het liefst zonder downtime. Lees hier hoe een verhuizing naar Greenhost vlekkeloos kan verlopen.