Greenhost sponsort de Time is Now Foundation

Stichting Time is Now Foundation is een lobbygroep voor duurzaamheid. De stichting vindt dat het hoog tijd is dat er tijd en geld wordt vrijgemaakt om duurzaamheid te introduceren bij Nederlandse middelbare-schoolkinderen. Door duurzaamheid te onderwijzen op middelbare scholen beoogt de stichting een ethische verandering tot stand te brengen.

Om dit voor elkaar te krijgen, organiseert de stichting elk kwartaal rondetafelgesprekken. Tijdens deze evenementen wordt een denktank gecreëerd die belemmeringen en oplossingen vaststelt bij het integreren van duurzaamheid in het hoger onderwijs.

Greenhost vindt het belangrijk dat mensen goed worden geïnformeerd over duurzaamheid en wil de stichting dan ook graag helpen in hun cruciale eerste jaren.

Bekijk de website van de Time is Now Foundation voor meer informatie over de missie en visie van de stichting.