Greenhost sponsort browser plug-in Art Up Your Tab

Art Up Your Tab is een browser plug-in voor Chrome en Firefox. Na het installeren van deze plug-in zal bij het openen van een nieuw tab een kunstwerk of archiefstuk uit de collectie van Europeana te zien zijn. Per afbeelding is er meer informatie beschikbaar over het desbetreffende werk.

De plug-in is ontworpen om te inspireren, te verrassen en internetgebruikers op een laagdrempelige manier te informeren over het Europese erfgoed. Gedigitaliseerde collecties worden op deze manier veel zichtbaarder en het kost slechts een muisklik om kennis te maken met het cultureel erfgoed! Greenhost sponsort graag dit vernieuwende idee om erfgoed digitaal zichtbaarder te maken.

De Art Up Your Tab-plugin is ontwikkeld in samenwerking met Europeana door Kennisland, Studio Parkers en Sara Kolster.

Klik hier om de plug-in ook te installeren.

Voorbeeld kunst plaatje