Over ons

 

recycle

Greenhost is in 2001 opgericht door Mart van Santen en Sacha van Geffen. Als jonge wetenschappers ontwikkelden zij een webhosting-platform dat veel energiezuiniger is dan vergelijkbare systemen. Naast een frisse kijk op duurzaamheid en ICT steunt Greenhost projecten op het gebied van onderwijs, cultuur en journalistiek. We zetten ons in voor een open en vrij internet en de bescherming van haar gebruikers. Om dit alles te bereiken werken we samen met vele partijen op het gebied van techniek, journalistiek, cultuur, onderwijs en duurzaamheid en ontwikkelen we eigen software, projecten en ideeën.

Maximale inspanning voor minimale belasting

windmill

De basis van Greenhost is groene hosting en al meer dan 10 jaar lopen we hierin voorop. Onze vaste leveranciers selecteren we streng op hun waarden, acties en kwaliteit van de producten. We streven naar een papiervrij kantoor en maken onze weinige autoritjes elektrisch. En omdat we midden in Amsterdam zitten komen al onze medewerkers op de fiets naar het werk waar ze gevoed worden met biologische lunches.

We zijn Betrokken

De beste technische oplossingen

cogs-optionsDe ontwikkelingen op en rond het internet gaan razendsnel en wij houden deze voor u bij. Zo experimenteren we al in een vroeg stadium met de nieuwste technieken zodat u deze later met een gerust hart op uw website kunt gebruiken. We dragen ook actief bij aan de Open Source community: software die door de gemeenschap wordt gebouwd en onderhouden en promoten het gebruik van open standaarden.

We zijn Innovatief

Toegewijde helpdesk

swimming-poolWij bestaan al meer dan tien jaar en zijn de meest complexe supportproblemen wel eens tegen gekomen. Daarnaast hebben we door ons contact met (web)professionals veel ervaring met verschillende pakketten en configuraties. Via de uitgebreide self-support van onze digitale helpdesk vind u antwoorden op al uw vragen. Via onze servicepagina’s kunt u de instellingen van uw pakket naar eigen inzicht aanpassen. Als u er via onze digitale helpdesk toch niet uitkomt, dan staan wij garant voor een persoonlijke ondersteuning via e-mail en telefoon. Bij storingen kunt u ons 24 uur per dag bereiken.

We zijn Ervaren