Nieuwe domeinnaam webwinkel

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Onze nieuwe domeinwinkel is online. U vindt deze door in te loggen in het Service Centrum. Een grote groene knop wijst de weg naar deze nieuwe manier voor bestaande klanten om in enkele eenvoudige stappen een nieuwe domeinnaam aan te schaffen.

domeinnaam webwinkel

Vervolgens kunt u in vier eenvoudige stappen een domeinnaam zoeken en deze verhuizen naar Greenhost, of nieuw registeren.

Nieuwe domeinnamen kunt u toevoegen aan een bestaand contract of in een nieuwe hosting pakket onderbrengen. Voor webdevelopers kan het handig zijn om de vele websites van hun klanten onder te brengen in gescheiden hostingpakketten, bijvoorbeeld.

Als u een nieuw domein bestelt, kunt u ook direct aangeven of u een SSL certificaat wil. Hiermee is de verbinding tussen uw website en de computer van uw bezoekers beveiligd. Zeker als u persoonlijke informatie van uw bezoekers verwerkt (zoals inlog- of adresgegevens) is dit beveiligingstechnisch een vereiste.

Bij enkele van onze klanten bestaat ook de wens om anoniem een website op te zetten. Voorheen moest dit apart worden aangevraagd, maar nu kunt u dat direct in de bestelprocedure aangeven. In de zogenaamde WHOIS database komen dan de gegevens van Greenhost BV te staan, in plaats van uw persoonlijke gegevens.

Uiteraard hopen we dat dit een nuttige nieuwe tool is waar veel van onze klanten met plezier gebruik van zullen maken. Laat vooral weten als het nog beter kan in de reacties hieronder!