Warme truien- en gebreide Zokjesdag

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

8 februari gaat de verwarming enkele graden lager en een dikke trui aan. Greenhost doet mee met de jaarlijkse Warme Truiendag om CO2-uitstoot terug te brengen en we verloten een Zokje onder de mooiste Mart Smeets look-a-like trui!

Gebreide Zokken van Zokje?

Een Zokje is een wollen trui voor je smartphone. Niet alleen gaat je batterij langer mee als je je telefoon warm inpakt in barre dagen, maar Zokjes maken de wereld beter. Elk Zokje wordt op maat gemaakt door een ijverige brei-oma en de opbrengsten gaan voor 100% naar goede doelen in Afrika zoals de aanleg van waterputten in Burkina Faso.

Jij een warme trui, de aarde geholpen door een dag minder CO2-uitstoot, een wollen jas voor je smartphone en een waterput in Burkina Faso. Een mooie samenkomst van louter goede zaken.

Wat moet je doen?

Zet op 8 februari je verwarming vele graden lager en post een foto van jezelf met je mooiste trui op onze Facebook pagina of via Twitter. De mooiste trui krijgt een op maat gemaakt Zokje en eeuwige roem. De winnaar mag zelf een design opsturen voor het Zokje of we maken een exclusieve Mart Smeets versie voor je.

Wie doen dit?

Greenhost loopt al tien jaar voorop met duurzame hostingdiensten. Bij ons is niet alleen je website en email co2-neutraal, maar zorgen we ervoor dat ons hele bedrijf zo min mogelijk energie gebruikt. Bijvoorbeeld door de verwarming lager te zetten!

Daarnaast sponsoren we initiatieven in duurzaamheid, journalistiek, onderwijs en cultuur, waaronder Zokje.nl

Meer info:

www.zokje.nl

www.warmetruiendag.nl