Geen prijs, wel waardering

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Vorige maand organiseerde onze partner Alles Duurzaam de wedstrijd voor het 'Het duurzaamste merk van 2012'. We wonnen niet, maar kregen wel de motivaties van diegene die op ons hadden gestemd. Dank aan iedereen die op ons stemde en zulke mooie woorden voor ons achterliet. Hieronder een kleine bloemlezing.

"Bij informatica producten/dienstverlening wordt niet zo snel de link gelegd met duurzaamheid, eerder bij tastbare materialen zoals voeding en kleding. Daarom ben ik zo blij met mijn hosting van Greenhost, zodat ik ook op IT vlak bij kan dragen aan een beter milieu. Bovendien verdienen zij deze prijs dubbel en dwars omdat ze niet alleen duurzaam zijn, maar tevens een uitstekende service verlenen en een heldere, open communicatie naar hun klanten hebben, in goede en in slechte tijden."

"In tijden waarin internet een uiterst prominente rol inneemt in ieder gezin is het goed om na te denken wat de opslag van al die websites aan energie kost. Ontzettend veel. Niet voor te stellen hoeveel. Greenhost is 100 procent klimaatneutraal en is ook wat bedrijfspolicy betreft duurzaam. Geef ze die prijs!"

"Omdat ze al jaren dit doen ook toen de wereld er nog niet klaar voor was. Ze zijn echte voorlopers en het zit in hun genen."

"Top hosting. Sociaal betrokken. Groen. Klantgericht. Wat wil je nog meer."

"Cloud diensten zijn de grote vervuilers van de toekomst. Greenhost erkend dit als geen ander maar begrijpt dat dit anders kan. Zij kijken echter verder dan 'groen' alleen en handelen ethisch. Greenhost loopt als hostingprovider ver voorop en denken na over energie, privacy en veiligheid. De absolute nummer 1 van het jaar."

"Ware innovatie op groen gebied, blijkt tot in de kleinste details uit werkelijk alles wat ze doen!"

"Ze timmeren niet alleen met hun energiebeleid, maar lopen ook voorop op andere MVO-geralateerde gebieden, zoals alternatieve social networking technieken."

"Een superclub! Al jaren mijn host, waardoor ik zelfs als ik achter de computer zit goed bezig ben. Mijn bedrijf heet 'Tuinvrouw van Nature', daar hoort een 'groene' host bij. Zo blij dat ik die heb gevonden, en dat ie ook nog uitstekend functioneert. Alle lof, en de beste kandidaat voor de eerste prijs."

"Sympathieke partij, die een verschil maken in de groeiende wereld van internet en hosting."