We zijn verhuisd!

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

naamplaatPer 22 november 2012 is ons nieuwe onderkomen aan de Weesperstraat Nr. 3 in Amsterdam. Na bijna twee jaar in de Bos en Lommer te hebben doorgebracht zitten we nu in hartje Amsterdam. In het midden van een driehoek gevormd door de Hortus Botanicus, de Esnoga en de Hermitage staat de Weesperflat; ons nieuwste onderkomen.

De Weesperflat is een bekroond ontwerp van architect Herman Hertzberger uit 1966. Bij veel Amsterdammers is de flat bekend als 'de stundentenflat', maar ook voor de schildering op de zijkant. De El Salvadorschildering op het gebouw is een schildering die herinnert aan de burgeroorlog van 1980 tot 1992 in El Salvador.

Ons nieuwe onderkomen is ruimer, beter geĆÆsoleerd en delen we met onze partners: Free Press Unlimited en Radio Dabanga. In deze riante lokatie kunnen we voorlopig weer doorgroeien en uw voorzien van de meest duurzame en veilige internetdiensten. Daarnaast beschikken we hier ook over faciliteiten die het mogelijk maken om workshops, lezingen en andere samenkomsten te houden met onze partners. We hopen u hier binnenkort meer over te vertellen en de uitnodigingen te versturen.