Nieuwe Algemene Voorwaarden

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

We hebben nieuwe Algemene Voorwaarden. Samen met jurist Arnoud Engelfriet hebben we ze onlangs verbeterd. Van het hele proces deed Engelfriet uitgebreid verslag op zijn blog.

Met dit blogbericht (en in een mail naar alle klanten) volgen we het nieuwe Artikel 13. Daarin hebben we onszelf opgelegd om bestaande klanten een maand van te voren op de hoogte te stellen van veranderingen. Volgens lid 3 van dit artikel kunnen bezwaren de komende maand aan ons kenbaar maken. Deze kunt u naar ons mailen of hieronder als commentaar plaatsen.

De veranderingen zijn vooral van talige aard. De voorwaarden zijn up-to-date gebracht met de laatste regelgeving, duidelijker en beter toegesneden op het bedrijf Greenhost en haar klanten anno 2012.

Enkele echt nieuwe voorwaarden leggen we hierbij graag even aan u voor:

Groene Hosting in de Voorwaarden Er is een nieuw artikel opgenomen over duurzaamheid. Daarin kunt u lezen wat we daaronder verstaan en hoe we ons daaraan committeren. Mocht u websites verkopen aan anderen, of het belangrijk vinden om op uw website te vermelden dat deze groen gehost is, dan kunt u nu voortaan ook verwijzen naar onze voorwaarden. Greenhost verplicht zichzelf om nu en in de toekomst vooraan te blijven lopen in duurzame hosting.

Experimentele diensten Van tijd tot tijd testen we nieuwe diensten en software. Graag geven we onze klanten en relaties toegang tot deze experimenten. Dat is beter voor ons (meer testers zorgt dat je fouten eerder vind) en het is leuk voor diegenen die graag als eerste nieuwe code proberen. Het gebruik van deze diensten zijn nu ook in de voorwaarden opgenomen.

Leesbaarheid Een veel gehoorde klacht op internet is dat niemand ooit de gehele Algemene Voorwaarden gaat lezen van welke dienst of website of bedrijf dan ook. En dat klopt, wij doen dat ook zelden. Daarom hebben geprobeerd onze eigen voorwaarden toegankelijker te maken door ook een leesbare versie te produceren. U kunt deze vinden op deze pagina.

De gehele en juridisch valide versie van de voorwaarden kunt u met ingang van vandaag vinden op /about-us/legal/voorwaarden/.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen en dan doen we ons best u zo snel mogelijk te antwoorden.