Allesduurzaam kiest voor Greenhost

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Webhosting kost veel energie. Echt duurzame hosters gaan daarom op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen. Greenhost ontwikkelde een energiezuinig platform.

Allesduurzaam is onlangs overgestapt naar Greenhost als een nieuwe hostingprovider. Gea Boessenkool, directeur van Allesduurzaam: "Natuurlijk zijn we als bedrijf dat duurzaamheid promoot aan onze stand verplicht om ook onze eigen bedrijfsvoering optimaal in te richten. Hosting was daarbij een kans om nog een slag te maken. We zagen nogal op tegen de migratie, maar dat is in de praktijk enorm mee gevallen. Allesduurzaam is een grote en ingewikkelde website maar alles heeft gewoon continu en zonder onderbreking gedraaid."

Allesduurzaam kiest voor Greenhost vanwege de ruime expertise en ervaring van het bedrijf. maar ook vanwege het innovatieve karakter. Greenhost is niet alleen groen maar verbruikt ook daadwerkelijk gewoon weinig energie door een zelf ontwikkeld energiezuinig platform. "Dergelijke innovaties willen wij op onze beurt weer ondersteunen", aldus Boessenkool.

allesduurzaam

Greenhost sponsort Allesduurzaam

Na de keuze van Allesduurzaam voor Greenhost hebben wij besloten Allesduurzaam.nl te sponsoren. Douwe Schmidt van Greenhost licht toe waarom: "We zijn vereerd om allesduurzaam.nl op onze servers te mogen verwelkomen. De website biedt toegang tot een indrukwekkende hoeveelheid en veelzijdigheid aan duurzame en innovatieve producten. Greenhost promoot het gebruik van duurzame ICT en Allesduurzaam.nl lijkt hiervoor het ideale platform."

Allesduurzaam en Greenhost vertrouwen op een mooie en duurzame samenwerking.