Welkom op de nieuwe website!

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

We zijn overgestapt op WordPress en hebben een nieuw jasje aangemeten gekregen door Studio Parkers. Dit ontwerp geeft beter onze groei en professionalisering van de afgelopen jaren weer. Al meer dan tien jaar bieden we een groeiend klantenbestand veilige en betrouwbare hosting- en emaildiensten aan. Veel van onze klanten leven van de mooie webshops en strakke portfoliosites die ze bij ons hosten. Het was nu de hoogste tijd om ook onze eigen website de uitstraling te geven die hoort bij de kwaliteit en professionaliteit van onze producten.

De belangrijkste vernieuwingen

Eén van de balangrijkste functionele veranderingen is de inlog-tab bovenaan de website waarmee u uw webmail en het service centrum kunt bereiken. Deze kunt u ook met een klik op [esc] openen voor zij die liever zo min mogelijk hun muis gebruiken. Hier vind u ook links naar de door ons veel gebruikte sociale media zoals facebook en twitter, maar ook naar onze eigen Diaspora* server.

Een belangrijk onderdeeel van onze nieuwe website is de vernieuwde bestelprocedure. Het is nu nog simpeler om nieuwe paketten aan te maken, domeinnamen te registreren en verschillende hosting paketten met elkaar te vergelijken. Verder kunt u bij onze helpdesk alle handleidingen vinden die u nodig heeft om van onze diensten gebruik te maken alsmede enkele downloads om het gebruiksgemak van de producten te vergroten.

Onder de tab 'Over ons' kunt u uitgebreid lezen over onze motivaties en politieke keuzes met betrekking tot duurzaamheid, privacy en het Open Web. Zo kunt u daar het boek downloaden dat we begin 2011 schreven over 'Basic Internet Security'. Daarnaast zijn we graag open over onze drijfveren om het web open en veilig te houden en hoe we denken dat dat het beste bereikt kan worden. Ook via ons weblog (dat de laatste tijd ietwat stil was omdat we zoveel tijd in de nieuwe website gestoken hebben) willen we u graag vaker op de hoogte houden over ontwikkelen die voor u van belang kunen zijn als actieve gebruiker van de interwebs.

Op onze nieuwe website hebben we meer ruimte vrijgemaakt voor onze relaties. Veel van onze klanten zijn organisaties en/of individuen die tot de top behoren van hun vakgebied. Hier willen we graag meer aandacht aan besteden. Daarnaast zijn er enkele bedrijven, verenigingen en individuen die zich inzetten voor zaken die ook ons als bedrijf ook aan het hart gaan. U kunt deze allemaal vinden onder het kopje partners. In de loop der tijd willen we deze sectie nog uitbreiden en we horen dan ook graag als u meent ook op onze partnerpagina thuis te horen.

We hopen ook zo nog meer een netwerk functie te vervullen dan we nu al doen en de verschillende gebruikers van onze duurzame diensten met elkaar in contact te brengen. Mocht u voor uw nieuwe project op zoek zijn naar geldschieters, een websdesigner of andere partner dan kunt u op de partner paginaprojecten zien waar wij als Greenhost achter staan. Grote kans dat dit dan ook voor u een interessante partner zal zijn.

Ondanks dat we enkele weken hard aan deze site hebben gewerkt kan het voor komen dat er hier en daar nog een scherp randje zit. We gaan de komende maanden nog zeker verder met schuren en polijsten om alle laatste bugs eruit te halen. Mocht u iets tegen komen dan horen we dat uiteraard graag maar we hopen vooral dat de nieuwe website bevalt. Als volgende grote project zullen het Service Centre onder handen gaan nemen.