Op een berg

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Greenhost heeft een nieuw project onder haar vleugels en op z'n servers; een bergexpeditie. Onder het motto: "High altitude, Low impact" gaat een groep bergbeklimmers in 2013 de Mera Peak in Nepal bedwingen. Een expeditie als deze is bepaald geen sinicure en vereist een zorgvuldige voorbereiding, zeker als het ook nog eens zo klimaatneutraal mogelijk gedaan wordt. We zijn bij Greenhost vrijwel allemaal fanatieke buitensporters en zodoende vereerd om deze expeditie te kunnen ondersteunen.

Op hun eigen website en via het blog van Greenhost zal het team ons op de hoogte houden van hun vorderingen. Hierbij het eerste bericht van de Meraculous Peak expeditie:

Update MERACULOUS PEAK – 14-07-2011

Voor de expeditie naar de Mera Peak in Nepal (6.476m) heeft gisteren (13 juli) de vierde vergadering plaatsgevonden. Deze vergadering heeft ervoor gezorgd dat de expeditie, die gepland staat voor oktober 2013, vaster omlijnd is. We hebben onze doelstellingen besproken, zodat deze in ons draaiboek kunnen worden geformuleerd.

We willen onze expeditie en het pad daarnaar toe zo energiezuinig en duurzaam mogelijk uitvoeren en daarnaast willen we een goed doel aan onze expeditie koppelen. Het goede doel moet hierbij wel passen bij onze doelstellingen.

De expeditieleden (het uiteindelijk aantal is vastgesteld op 13) zullen tevens medisch worden begeleid, waarbij zowel voor als tijdens de expeditie onderzoeken zullen worden uitgevoerd. In september zal het draaiboek klaarliggen met hierin de formulering van de doelstellingen en de plannen om deze doelen te realiseren. Hiermee kunnen we op zoek naar sponsoren voor onze expeditie en het goede doel waar we ons voor willen inzetten.

Voor meer informatie komt binnenkort onze website officieel online te staan welke geheel gesponsord wordt door Greenhost! Hét duurzame webhosting bedrijf, wat hierdoor geheel aansluit bij onze doelstellingen en ambities.

Deze is te vinden op www.meraculous-peak-expedition.nl