VersSpreken wint European Podcast Award!

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Afgelopen week kreeg Versspreken te horen dat ze winnaar waren van de European Podcast Awards. Na maanden van mooie uitzendingen maken en hard lobbyen voor stemmen krijgen ze dan eindelijk dat felbegeerde beeldje en nieuwe opname apparatuur.

VerSpreken is een Podcast die sinds November 2009 uitzendingen maakt over en met poëzie. Ze bespreken dan met een aantal gasten een gedicht, bekijken het van verschillende kanten en voegen zo verschillende lezingen en interpretaties aan het gedicht toe. Het idee kwam destijds overgewaaid van de andere kant van de grote plas waar PoemTalk al een tijdje bezig was. In Nederland werd het verder uitgebreid door Matthijs Ponte en Joost Baars, beiden verbonden aan het Amsterdamse poëzie-podium Perdu.

Namens alle medewerkers van Greenhost van harte gefeliciteerd! We hopen jullie nog vele jaren naar nieuwe uitzendingen te mogen luisteren en deze te hosten op onze servers.