Greenhost steunt BOF (van harte!) #1dag1000donateurs

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Twibbon logo Bits of Freedom groot

Digitale Burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom vecht sinds haar herstart in 2008 keihard voor onze digitale vrijheid en privacy.  Dat dit nodig is blijkt; Ambtenaren laten usb-sticks of computers slingeren, persoonsgegevens belanden online, of onschuldige mensen komen in de verkeerde datasystemen terecht.

Het zeer actieve team van Bits of Freedom spoort datalekken op, hijgt nalatige bedrijven in de nek en spoort luie politici aan om maatregelen te nemen om de Nederlandse internetter te beschermen tegen een al te nieuwsgierige overheid en een informatiehongerig en slordig bedrijfsleven.

Bits of Freedom is vandaag op zoek naar 1000 nieuwe donateurs, dus doe een goede daad voor jezelf en onze vrijheid, steun Bits of Freedom, en roep zoveel mogelijk mensen op om hetzelfde te doen. Greenhost geeft in iedergeval het goede voorbeeld en wordt Supporter van Bits of Freedom

Greenhost steunt de strijd voor digitale vrijheden van harte. Als betrokken bedrijf vinden wij het belangrijk om zelf ook  pro-actief op te komen voor (uw) digitale burgerrechten. Zo namen we als initiatiefnemer van het platform Logmeniet in mei dit jaar het voortouw om niet langer de e-mailverkeersgegevens van haar klanten op te slaan.