Greenhost sponsort Zokje

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Zokje.nl is opgericht door twee studenten die ontevreden waren met de bestaande beschermhoesjes voor mobiele telefoons en een ge├źngageerde oma die zich inzette voor ontwikkelingsprojecten in Afrika. Zokjes worden nu door brei-oma's in het hele land gemaakt en de volledige opbrengst gaat naar goede doelen.

Greenhost was gecharmeerd door dit kleurrijke initiatief en host daarom de website zokje.nl. Als dank voor de sponsoring werd Greenhost vanochtend blij verrast door twee unieke Greenhost-zokjes:

Zokjes zijn uniek, nuttig, goedkoop en 100% voor het goede doel. Ze zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo is er 'Ruige Regen' (waterdicht voor de Smartphone),

Ruige rivieren (waterdicht; kleur: blauw-paars; draad: middel-fijn), Rastafari Zok (textuur: strak met pluizen; kraag: Boord met Koord) en Zokje van Pino (textuur: pluizig; kleur: blauw)

Volgens Zokje staan 250 zokjes garant voor een waterput in Burkina Faso.