Triodos Bank duurzaamste bank ter wereld

NB: deze blog post is redelijk oud

We hebben sinds dit artikel een nieuwe website gekregen. Wellicht ziet dit artikel er daarom niet zo uit zoals je zou verwachten.

Als je denkt dat deze pagina erg nuttig is, en hij er niet mooi uit ziet of niet goed functioneert, neem dan contact met ons op.

Greenhost maakt voor het merendeel van zijn bankzaken gebruik van de diensten van Triodos Bank. Tijdens de jaarlijkse International Sustainable Banking Conference afgelopen week in Londen is de Triodos bank verkozen tot meest duurzame bank ter wereld.

Deze toonaangevende prijs is toegekend vanwege het leiderschap en de innovatie kracht die Triodos Bank toont bij het integreren van duurzaamheid in al haar activiteiten. De FT Sustainable Banking Awards worden toegekend door een internationale jury samengesteld op initiatief van de Financial Times en IFC, onderdeel van de Wereld Bank.

De jury benadrukte het belang van deze prijs in tijden van financiƫle crisis. Triodos Bank draagt met haar jarenlange ervaring met verantwoord en duurzaam bankieren actief bij aan de nu zo noodzakelijke vernieuwing van de financiƫle sector.

Voor meer informatie, lees verder