Werken bij Greenhost

 

Steeds meer bedrijven ontdekken ons als betrouwbare en duurzame partner. Daarnaast ontwikkelen we zelf meerdere projecten en diensten. Wij zijn dan ook met enige regelmaat op zoek naar versterking van ons team.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar developers om ons developmentteam uit te breiden. Lees verder op:
Senior developer
Medior developer

Stages

Greenhost zoekt niet actief naar stagiaires. Als je zelf een plan hebt dat je bij Greenhost zou willen uitvoeren, dan horen we dat graag.

Open Sollicitaties

Is er op dit moment geen geschikte vacature en weet je zeker dat jij degene bent die wij zoeken? Stuur ons dan je motivatie en CV naar vacancies@greenhost.nl. Komt er een vacature beschikbaar die aansluit bij jouw vaardigheden en interesses, dan nemen wij contact met je op.

Over werken bij Greenhost

Greenhost is een klein en snel groeiend internetbedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. We hebben een eigenwijze en kritische inslag. We zetten ons in voor een duurzaam, open en vrij internet en de bescherming van haar gebruikers. Wij werken samen met vele partijen op het gebied van techniek, journalistiek, cultuur, onderwijs en duurzaamheid en ontwikkelen onze eigen software, projecten en ideeën. De werksfeer is informeel en er is ruimte voor het ontwikkelen en verbeteren van eigen vaardigheden.