Domein verhuizing overzicht:

Via deze pagina kunt u in veel gevallen de verhuizing van uw domeinnaam naar Greenhost afronden. Houdt er wel rekening mee dat met het verhuizen van de domeinnaam de website en de emailadressen niet automatisch meeverhuisd worden. Raadpleeg voor de volledige verhuisprocedure: https://greenhost.nl/helpdesk/uw-account/verhuishandleiding/

De procedure voor het verhuizen van een domeinnaam verschilt per type domein. Voor de meeste domeinen (bv .NL, .COM, .NET, .ORG) heeft u een zogenaamde EPP key of authorisatiecode nodig. Deze EPP key kunt u opvragen bij uw vorige hostingprovider of de partij waar u uw domein heeft geregistreerd. Vul de code hieronder in en klik op ‘verhuizing uitvoeren’ bij het domein dat u wilt verhuizen. Op dat moment wordt de aanvraag ingediend.

Ook de tijd die de verhuizing nu nog kost verschilt. .NL verhuizingen vinden na de aanvraag direct plaats. Voor veel andere verhuizingen (bv .COM, .NET, .ORG) geldt dat de verhuizing nog bevestigd moet worden via een email die binnen enkele uren wordt verstuurd naar het emailadres waarop het domein bij de oude host geregistreerd staat.

Voor een aantal andere typen domeinen geldt weer een andere procedure. Dit geldt bijvoorbeeld voor .be. Staat er bij uw domein als status “special” neem dan contact met ons op via support@greenhost.nl. Ook als u vragen heeft over de verhuing van uw specifieke domeinnaam, kunt u ons via dit emailadres bereiken.

Als u uw domein niet wilt verhuizen, klik dan op de knop om de verhuizing te negeren. Mocht u zich op een later tijdstip bedenken dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fout: Clientkey onbekend. Verhuizing kan niet automatisch verwerkt worden, neem contact op met support@greenhost.nl aub.