Wickedfruit

 
Wicked Fruit is opgericht in 2008 door drie professionals met één gedeelde passie: internet. Met ieder zijn eigen specialiteit (front-end development, back-end development, content en campagnes) groeide het bedrijf snel.

Klanten als Natuurmonumenten en het Theater Instituut Nederland, maar ook buitenlandse klanten waren gecharmeerd van het relatief kleine – maar daardoor zeer flexibele – bedrijf. Met een vaste schare freelancers op ontwerp- en programmeergebied kunnen ook grote opdrachten snel en doeltreffend worden uitgevoerd, zonder de logheid waarmee grotere internetbedrijven vaak te kampen hebben. De overheadkosten zijn laag, waardoor de kosten voor een website of campagne ook betaalbaar blijven. Wicked Fruit werkt daarnaast klimaatneutraal – voor veel klanten een pré. Werken met “creative commons”-licentie is bedrijfspolicy. Klanten kunnen dus altijd – indien gewenst – zonder moeite overstappen naar een andere partij. Dit is echter nog nooit voorgekomen, want klantvriendelijkheid staat bij Wicked Fruit voorop. Of het nu gaat om een kleine website, een ingewikkelde grote site, een virale campagne of een adwords campagne: Wicked Fruit is fris, fruitig en een tikkeltje ondeugend.

Greenhost is onze vaste partner wat betreft hosting, voor zowel grote als kleine websitse. Omdat wij flexibel zijn eisen we dat ook van onze hoster en Greenhost voldoet ruimschoots. Met hun klimaatneutrale services passen ze uitstekend bij ons, en ook belangrijk: de prijzen zijn heel vriendelijk, waardoor onze klanten vaak positief verrast zijn.

www.wickedfruit.com