Blauw pak

 
Blauw pak webdesign is een creatief & conceptueel (mee) denkend webbureau uit Zwolle, Overijssel. We zijn fullservice in hart, ziel en mogelijkheden.
Onze focus ligt op het ontwerpen van websites & webshops, en marketing van uw site.
Fullservice wil zeggen dat we alle aspecten bij het ontwikkelen van een website voor onze rekening kunnen nemen, als u dat wenst.

Hoe werken we?
We werken met veel plezier en succes samen met een aantal andere kleine ondernemers, delen onze kennis en vaardigheden en huren elkaar in. Voor elk project (klein of groot) bekijken we welke specifieke knowhow nodig is en werken daarin samen. Blauw pak Webdesign blijft voor u het enige aanspreekpunt.
Door deze gebundelde expertise bent u verzekerd van professionaliteit. Ook zijn we hierdoor in staat redelijke prijzen te rekenen. We hebben immers geen hoge personele – of huisvestingskosten.

We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van websites. Het ontwerpen en bouwen van website is een van de specialisaties van blauw pak Webdesign. We werken bij elk project, indien nodig, samen met gespecialiseerde partners, zodat we u alle weboplossingen kunnen bieden.

Onze visie is dat het ontwikkelen van een website een samenspel is. U hebt een doel voor ogen met uw website, én de kennis van uw bedrijf, uw branche en uw klanten. Voor ons geldt dat wij dat moeten vertalen in een effectieve en passende website. Het samenspel is er wat ons betreft gedurende het gehele ontwikkeltraject.

Onze Relatie met Greenhost is affiliate m.b.t. hostingpakket en domeinregistratie.
www.blauwpak.nl