Administratie

 
Als u in het Cosmos Service Centre bovenin naar het tabblad ‘Administratie’ gaat wordt u het dashboard getoond met een overzicht van uw gegevens, adressen en contactpersonen, plus uw hostingcontracten en openstaande facturen. Wanneer voor u toegankelijk, kunt op de naam van het betreffende veld klikken om meer gegevens in te zien of aanpassingen te maken. De toegankelijke secties zijn links onder de naam ‘Adminstration’ te vinden.

Uw gegevens, Contactpersonen & Adressen

In de module ‘Uw gegevens’ kunt u nagaan of uw contactgegevens up-to-date zijn. Sommige gegevens zijn aan te passen of extra relaties zijn toe te voegen in de modules ‘Contactpersonen’ en ‘Adressen’ rechts ernaast.
Wilt u andere gegevens wijzigen, zoals het rekeningnummer, stuur dan een mail naar onze helpdesk.

Contracten

In de module ‘Contracten’ wordt op de Dashboard alleen de hostingcontracten getoond die actief zijn. Als u op de naam ‘Contracten; klikt wordt u doorgezet naar ‘Administratie’ -> ‘Contracten’. Daar vindt u een volledig overzicht van de lopende contracten als de reeds beĆ«indigde contracten. Het overzicht heeft de volgende kolommen:

  • ‘ID’ toont het contractnummer;
  • ‘Label’ geeft het betreffende domein of hostingpakket;
  • ‘Startdatum’ toont de begindatum van het contract;
  • ‘Gefactureerd tot’ geeft aan tot wanneer u facturen voor dit bedrag heeft ontvangen. U ontvangt een nieuwe factuur voor het betreffende contract ongeveer een maand voor deze datum;
  • ‘Einddatum’ toont de datum waarop het contract afloopt. Een leeg veld betekent dat het contract automatisch verlengd wordt;

In de laatste twee kolommen vindt u de kosten per jaar en per maand voor per contract.

CosmosContracten_overzichtGOED1

 

Facturen

Onder “Facturen” vindt u het overzicht van reeds verstuurde facturen.
U kunt de facturen inzien door op het label ‘Facturen’ te klikken. U wordt naar een nieuwe pagina geleidt onder ‘Administratie’ -> ‘Facturen’. U kunt hier de pdf’s van alle facturen downloaden via de link in de ‘Download (.pdf)’-kolom, maar ook via de factuurmodule op het Dashboard van de daar getoonde facturen. Het volledige overzicht laat per kolom zien” Boekdatum, Factuurnummer, Debet-bedrag, Openstaand bedrag en download- plus verzendknop voor een pdf-versie van uw facturen.
Ook kunt u hier via iDeal, creditcard of PayPal uw openstaande facturen direct voldoen.

CosmosFactuuroverzicht_snippetsGOED3