Werken bij Greenhost

 

Over werken bij Greenhost

Greenhost is een klein, gezellig en maatschappelijk relevant internetbedrijf met een vlakke managementstructuur. We hebben een eigenwijze en kritische inslag. We zetten ons in voor een duurzaam, open en vrij internet en de bescherming van haar gebruikers. Wij werken samen met vele partijen op het gebied van techniek, journalistiek, cultuur, onderwijs en duurzaamheid en ontwikkelen onze eigen software, projecten en ideeën. De werksfeer is informeel en er is ruimte voor het ontwikkelen en verbeteren van eigen vaardigheden.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Service and Technical Support engineer

Voor de volgende posities hebben we op dit moment geen directe vacatures binnen onze organisatie, maar we leren je wel graag kennen. Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar:

System/Network engineer
Medior/Senior developer

Stages

Greenhost zoekt niet actief naar stagiair(e)s. Wel staan wij open voor samenwerking met studenten met initiatief en ideeën. Als je zelf een plan hebt dat je bij Greenhost zou willen uitvoeren, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Open Sollicitaties

Is er op dit moment geen geschikte vacature maar weet je toch zeker dat wij jou zoeken? Stuur ons dan je motivatie en CV naar vacancies@greenhost.nl. Je krijgt altijd een reactie. Komt er een vacature beschikbaar die aansluit bij jouw vaardigheden en interesses, dan nemen wij verder contact met je op.

 

Wij behandelen sollicitaties via een continue proces. Graag ontvangen wij je sollicitatie en CV via: vacancies@greenhost.net
PGP Finger print: 57A0 7F09 90E5 95F9 4E5C 300D A642 0965 4BB9 5417
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt NIET gewaardeerd! Sollicitaties die ons bereiken via andere dan door ons geselecteerde kanalen worden niet in behandeling genomen en bedrijven die ons benaderen belanden op onze interne blacklist.