Werken bij Greenhost

 

Over werken bij Greenhost

Greenhost is een klein en snel groeiend internetbedrijf met een vlakke managementstructuur, gevestigd in hartje Amsterdam. We hebben een eigenwijze en kritische inslag. We zetten ons in voor een duurzaam, open en vrij internet en de bescherming van haar gebruikers. Wij werken samen met vele partijen op het gebied van techniek, journalistiek, cultuur, onderwijs en duurzaamheid en ontwikkelen onze eigen software, projecten en ideeën. De werksfeer is informeel en er is ruimte voor het ontwikkelen en verbeteren van eigen vaardigheden.

Vacatures

Wij hebben op dit moment open vacatures op verschillende plekken in onze organisatie. Lees verder op:

System/Network engineer
Medior/Senior developer

Stages

Greenhost zoekt niet actief naar stagiaires. Wel staan wij open voor samenwerking met studenten met initiatief en ideeen. Als je zelf een plan hebt dat je bij Greenhost zou willen uitvoeren, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Open Sollicitaties

Is er op dit moment geen geschikte vacature en weet je zeker dat jij degene bent die wij zoeken? Stuur ons dan je motivatie en CV naar vacancies@greenhost.nl. Komt er een vacature beschikbaar die aansluit bij jouw vaardigheden en interesses, dan nemen wij contact met je op.