Auteur: Douwe

Categorieën: Greenhost, Techniek

Nieuwe domeinnaam webwinkel

Onze nieuwe domeinwinkel is online. U vindt deze door in te loggen in het Service Centrum. Een grote groene knop wijst de weg naar deze nieuwe manier voor bestaande klanten om nieuwe domeinnamen aan te schaffen.

Screen Shot 2015-07-15 at 16.40.37

Vervolgens kunt u in vier eenvoudige stappen een domeinnaam zoeken en deze verhuizen naar Greenhost, of nieuw registeren.

Screen Shot 2015-07-14 at 11.42.58Nieuwe domeinnamen kunt u toevoegen aan een bestaand contract of in een nieuwe hosting pakket onderbrengen. Voor webdevelopers kan het handig zijn om de vele websites van hun klanten onder te brengen in gescheiden hostingpakketten, bijvoorbeeld.

Screen Shot 2015-07-14 at 12.08.06

Als u een nieuw domein bestelt, kunt u ook direct aangeven of u een SSL certificaat wil. Hiermee is de verbinding tussen uw website en de computer van uw bezoekers beveiligd. Zeker als u persoonlijke informatie van uw bezoekers verwerkt (zoals inlog- of adresgegevens) is dit beveiligingstechnisch een vereiste.

Bij enkele van onze klanten bestaat ook de wens om anoniem een website op te zetten. Voorheen moest dit apart worden aangevraagd, maar nu kunt u dat direct in de bestelprocedure aangeven. In de zogenaamde WHOIS database komen dan de gegevens van Greenhost BV te staan, in plaats van uw persoonlijke gegevens.

Screen Shot 2015-07-15 at 16.10.38

Uiteraard hopen we dat dit een nuttige nieuwe tool is waar veel van onze klanten met plezier gebruik van zullen maken. Laat vooral weten als het nog beter kan in de reacties hieronder!