Auteur: Douwe

Categorieën: Greenhost

Een nieuw jasje voor onze website

Welkom op onze vernieuwde website! We hebben enkele aanpassingen gemaakt om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De nieuwe site beoogt overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te zijn. Zo is het login gedeelte rechtsboven nu altijd zichtbaar. Dit is veruit het meest gebruikte onderdeel van de site. Vele honderden vaste bezoekers loggen dagelijks in om hun email te bekijken of in instellingen aan te passen in het service centrum. De inlogvelden zijn ook volledig met tab te navigeren en te bedienen met het toetsenbord voor snelle toegang tot de achterliggende diensten.

Daarnaast is de kleurstelling van de site vereenvoudigd, hebben we wat meer groen toegevoegd en zijn er minder klikken nodig om bij relevante informatie over onze producten te komen.

De belangrijkste verandering is echter nog niet zichtbaar: de vertaling van de site. We werken hard aan de Engelse teksten om ons snel groeiende buitenlandse klanten schare van dienst te kunnen zijn. Want ook over de grens is er steeds meer belangstelling voor onze groene hosting.

We hopen dat het bevalt en horen graag wat er nog beter kan via de comments, email of in levende lijve.