Auteur: Floris

Categorieën: De Groentjes, Greenhost

Even voorstellen: Floris Hesseling

Hallo!

Ik ben Floris. Sinds het begin van dit nieuwe jaar werk ik bij Greenhost als Support Manager. Tot mijn grote vreugde ben ik gevraagd hier te helpen aan een nog betere support verlening. Greenhost staat als milieubewust bedrijf met een grote voorliefde voor open source software en een scherp oog voor privacy dicht bij mijn eigen idealen. Het is me dan ook een genoegen mijn vier jaar ervaring in de support verlening in te zetten voor Greenhost.

Ik zal voor de klanten van Greenhost veelal het eerste aanspreekpunt gaan worden. De bedoeling is dat ik zoveel mogelijk support en andere vragen opvang zodat de rest van dit team meer tijd krijgt voor verbetering en innovatie, aangezien Greenhost als snelgroeiend bedrijf het liefst op de feiten vooruit loopt.

Verbeteringen zijn er altijd te maken. Naast de dagelijkse afhandeling van de supportvraag ben ik ook aangenomen om een kritische blik te werpen op de huidige service verlening en zal ik daarnaast meehelpen na te denken over verbetering en uitbreiding van het Service Center en de algemene informatievoorziening. Wat dat betreft is Greenhost het jaar 2011 begonnen met een waslijst aan goede voornemens en ben ik hier om die mede te helpen uit te voeren.

Ik hoor daarom graag van jou als klant waar je tegenaan loopt of wat je mist, bijvoorbeeld op onze huidige support pagina of in onze huidige service center. Daarvoor hebben we de digitale ideeënbus opengesteld: idee@greenhost.nl.

Tot snel! En nog een gelukkig 2011!

Floris Hesseling