Auteur: Douwe

Categorieën: De Groentjes, Greenhost

Even voorstellen: Douwe Schmidt

Hoi!
Ik ben Douwe en sinds een week werk ik voor Greenhost. Nu Lonneke aan het promoveren is aan de Universiteit van Amsterdam, had Greenhost behoefte aan vervanging. Lonneke heeft bij Greenhost onder andere gewerkt aan dit blog en de succesvolle actie tegen de bewaarplicht Logmeniet op gezet. Het is een uitdaging om haar hier nu op te mogen volgen. Sacha heeft me de keurige titel: “PR- en Communicatiemanager” en de inlog codes van het Twitter account gegeven. Maar allereerst ga ik aan de slag met de zelfhulp pagina’s. Deze moeten in de komende maanden een stevige update krijgen, zodat er duidelijker, makkelijker en meer hulp te vinden is. Uiteraard ook om het aantal supporttelefoontjes te verminderen zodat we meer tijd hebben voor het programmeren van nog betere en vooral zuinigere software.

Daarnaast gaan we dit jaar stevig aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor onze klanten en blijven we zoals altijd erg betrokken bij het debat over privacy en netneutraliteit. Nieuwe ontwikkelingen op dit gebied zal ik voortaan via dit weblog, onze Twitter account en op Facebook doorgeven. En, wellicht al snel, ook via Diaspora, maar daarover later meer. Voor nu alvast bedankt voor je aandacht en veel plezier met de eerste berichtjes van mij die over niet al te lange tijd hier zullen moeten gaan verschijnen.

Tot snel!
Douwe Schmidt